Eiken Tafels Regio Zwolle

Steeds meer mensen krijgen interesse in een boomstamtafels. Wij hebben in onze showroom in Amersfoort een groot aantal eiken tafels voor u staan om een indruk op te doen. Inmiddels hebben we een prachtige loods tot onze beschikking waar we onze eiken tafels c.q. meubels maken en opslaan. U begrijpt het al wij maken eiken tafels en meubels voor u ook op maat als dat nodig is.

We vinden het geweldig om onze creativiteit te kunnen laten zien in onze producten. Het is namelijk niet alleen bij tafels gebleven. Ondertussen hebben wij bijvoorbeeld al verschillende winkels ingericht met kledingrekken, balies, kasten en spiegels, allemaal in de unieke stijl van onze eiken tafels.

Misschien heeft u een bepaald meubelstuk in gedachte en kunnen wij het voor u maken? De koffie staat altijd klaar, dus kom gezellig bij ons langs en neem een kijkje in onze showroom!

Zwaartafelen levert ook in Overijssel en Drenthe ook hier hebben wij tevreden klanten. De klanten die bij ons een eiken tafel hebben gekocht wonen in de plaatsen en omgeving van Zwolle, Meppel, Hoogeveen, Heerenveen en Assen