SNELLE LEVERING - GEEN AANBETALING - VEEL SOORTEN TAFELBLADEN - EIGEN BEZORGSERVICE - EIGEN MEUBELMAKERIJ - EIGEN METAAL-WERKPLAATS

Eiken Tafels Regio Brussel Kortrijk Oostende en Leuven

Steeds meer mensen krijgen interesse in onze boomstamtafels. Wij hebben in onze showroom c.q. werkplaats een groot aantal eiken tafels voor u staan om een indruk op te doen. Inmiddels hebben we een prachtige loods tot onze beschikking waar we onze eiken tafels c.q. meubels maken en opslaan.

We vinden het geweldig om onze creativiteit te kunnen laten zien in onze producten. Het is namelijk niet alleen bij tafels gebleven. Ondertussen hebben wij bijvoorbeeld al verschillende winkels ingericht met kledingrekken, balies, kasten en spiegels, allemaal in de unieke stijl van onze eiken tafels.

Wat maakt Eikentafelsonline.eu zo uniek?

Wij maken eikentafels en andere mooie producten. Eiken tafels in alle soorten en maten gewoon op maat gemaakt zoals u dat wilt. Je kunt bij ons terecht voor jouw specifieke droomtafel. Wil je je oriënteren op een tafel? Neem een kijkje op deze website of kom eens langs in onze mooie showroom. We hebben veel modellen gewoon in de winkel staan in verschillende ambiances. Maar ook op onze website vind je vele modellen terug, gecombineerd met vele soorten verschillende onderstellen.

Laat je verrassen door ons, bouw samen met ons jouw droomtafel ! Kijk eens naar de foto's die op onze website staan om alvast een indruk te krijgen van wat wij allemaal fabriceren.

Misschien heeft u een bepaald meubelstuk in gedachte en kunnen wij het voor u maken? De koffie staat altijd klaar, dus kom gezellig bij ons langs en neem een kijkje in onze showroom!

Wij leveren ook in België ook hier hebben wij tevreden klanten. De klanten die bij ons een eiken tafel hebben gekocht wonen in de plaatsen en omgeving van Brussel, Kortrijk, Oostende en Leuven

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer